BG ENG

Кои сме ние?

Ние сме студио за графичен дизайн с печатна база и се грижим за пълния процес на изработка и продукция на проектите на всеки един наш клиент.

Защо Лед Медия Груп?

Ние не използваме готови шаблони за дизайн. Всеки проект се изработва според желанието на нашите клиенти, репрезентирайки дейността им с много креативност и оригиналност.

За създаването на успешна реклама предлагаме:
Изграждане на цялостни рекламни кампании
Графичен дизайн и разработване на етикети, каталози, дипляни, флаери, банери, табели, знамена, менюта, покани и картички.
Графичен дизайн на всички видове рекламни материали
Корпоративен графичен дизайн и създаване на стандарти -

лого, визитни картички, бланки, папки, пликове и др. Реализация на външна и вътрешна реклама, брандиране на обекти, транспортна реклама.

Как работим?

Отговаряме на стила и стандартите, които изисква всеки един наш клиент. Нашите умения осигуряват качество на работа и бързина. Пресъздаваме желанията на клиентите си по най-добрия начин.

С какво разполагаме?

Имаме собствена печатна база, в която можем да контролираме качеството на рекламните материали. Намираме оптималните решения за избора на технология за изработването на изделията – офсетов или дигитален печат, ситопечат, тампонен печат. Предлагаме и брандираме голямо разнообразие от рекламни материали и сувенири.